Sách - Báo - Tạp chí: Các tài liệu gần đây
Đang hiển thị các tài liệu 21-40 của 38279
-
Danh từ khoa học (Toán, lý, hóa, cơ, thiên văn) - TV02-2023
(Nhà xuất bản Minh Tân, 1946) -
Connaissance Du Việt Nam - TV01-2023
(Hà Nội, 1954) -
Cam kết về Sở hữu trí tuệ trong các Hiệp định thương mại tự do
(Đại học Kinh tế quốc dân, 2022) -
Mức độ sẵn dàng chuyển đổi số của doanh nghiệp Việt Nam
(Cục Phát triển doanh nghiệp, 2023-02-01)Báo cáo này được thực hiện nhằm triển khai Chương trình hỗ trợ doanh nghiệp chuyển đổi số giai đoạn 2021-2025 do Bộ Kế hoạch và Đầu tư chủ trì với sự hỗ trợ kỹ thuật của Cơ quan Phát triển Quốc tế Hoa Kỳ (USAID) thông qua ... -
Sở hữu Trí tuệ và Hiệp định Đối tác _Toàn diện và Tiến bộ xuyên Thái Bình Dương
(Cục Sở hữu trí tuệ, 2021) -
Quy chế chung về thẩm định nội dung đối với nhãn hiệu
(Ban Thư ký Asean, 2020-04) -
Làm cách nào để thực thi quyền SHTT của bạn tại Việt Nam
(Cục Sở hữu trí tuệ, 2021-05) -
Hệ thống La Hay
(Cục Sở hữu trí tuệHà Nội, 2021-01) -
Chỉ dẫn địa lý – Di sản thiên nhiên và văn hóa Việt
(Cục Sở hữu trí tuệ, 2018-03) -
Microbial activities and minimum liquid smoke killing concentration made of cacao pod toward Lasiodiplodia theobromae growth
(2022)Cocoa has become the leading export commodity from the plantation sector. The Increasing of cocoa production results in the increase of the cocoa shell waste amount. Cocoa shell utilization is still very limited. The benefit ... -
Enterprising Ideas
(2021) -
Characterization of Edible Film based on Yam Bean Starch, Calcium Propionate and Agarwood Bouya Essential Oil
(2022)Fruit become defenceless against mechanical damage and water loss, causing loss of quality and quantity. To avoid these risks, the edible coating might be one solution. The advantage of starch creates a fence between oxygen, ... -
Capsaicin Level and Anatomy Response of Curly Red Chili (Capsicum annuum L.) to Bio Fertilizer and Sludge Biogas Application
(2019)Curly red chili (Capsicum annuum L.) is widely cultivated using inorganic fertilizers which causes high production cost. Chili is value because of the level of spiciness. The level of spiciness of chili is determined by ... -
Biodegradation of Cocoa Pod Husk Waste used Rot Fungi Consortium at Various Storage Times
(2019)Cocoa pods is only considered as waste and was not utilized. Even though the utilization of cocoa pod husk waste was enough extensive, as a nutrient-rich fertilizer for plants. Degradation of cocoa pod husk waste naturally ... -
Antibiotic Activity of Endophytic Bacteria isolated from Euchema cottoni of North Galesong Sea, Takalar
(2019)Aeromonas sp. and Klebsiella sp. were two active endophytic microbe isolated from Euchema cottoni in North Galesong Sea, Takalar district using agar nutrient medium. These isolates then purified by the strike plate on ... -
Antagonistic Endosymbion Bacteria against Soft-Rot Bacteria in Phalaenopsis sp.
(2019)In orchid plants, bacteria that cause soft rot enter the plant tissue through wounds, causing soft rot to thrive in the plant tissue. Symptoms of soft rot in orchids are characterized by the appearance of blackish brown ... -
An Application of Herbal Cough Medicine Selection Using Electre Method
(2019)Nowdays, the development of traditional health services uses increasingly rapid concoctions. The use of herbal medicine as an alternative medicine by the Indonesian is not a new thing. Indonesia is a country that has a ... -
Khoa học và công nghệ thế giới 2021
(Nhà xuất bản khoa học và kỹ thuậtCục Thông tin Khoa học và Công nghệ Quốc giaHà Nội, 2022) -
Khoa học, công nghệ và đổi mới sáng tạo Việt Nam 2021
(Nhà xuất bản khoa học và kỹ thuậtCục Thông tin Khoa học và Công nghệ Quốc giaHà Nội, 2021) -
Khoa học, công nghệ và đổi mới sáng tạo Việt Nam 2020
(Khoa học bà Kỹ thuậtCục Thông tin Khoa học và Công nghệ Quốc giaHà Nội, 2020)